E-mail account aanmaken

Stap 1 - Inloggen bij uw Control Panel (DirectAdmin)
U heeft van ons logingegevens ontvangen om in te loggen op uw persoonlijke Control Panel. Log hier in met de gestuurde gegevens.

Stap 2 - Kies uw domeinnaam
Heeft u meerdere domeinnamen? Kies dan de gewenste domeinnaam. Heeft u 1 domeinnaam? Dan kiest DirectAdmin deze voor u.

Stap 3 - E-mailadres aanmaken
a) Ga naar "E-Mail Accounts"
b) Druk op "Create mail account"

Stap 4 - Voer uw gegevens in
a) Kies uw e-mailadres (xxxx@domein.com)
b) Druk op "Create mail account"
c) Druk op de knop "Random". U krijgt een willekeurig wachtwoord toegewezen
d) Kies het quota van de mailbox (grootte) in MB's. Voor bijvoorbeeld 1GB kiest u dus 1024.
e) Kies eventueel een "send limit" om het aantal e-mails dat per dag kan worden verstuurd te begrenzen (leeg is standaard, standaard = 200)
f) Druk op "create"

Stap 5 - Invoeren gegevens in uw mailclient
U heeft nu de gegevens van uw mailbox ontvangen. Deze gegevens kunt u gebruiken om uw e-mailaccount aan devices toe te voegen. Zie andere artikelen in de kennisbank voor hulp hierbij.